Xheni Karaj: “Ne nuk duhet të jemi qytetarë të dorës së dytë”

Shpërndaje lajmin

Kur Xheni Karaj filloi të angazhohej në aktivizmin LGBT 13 vjet më parë, ajo e dinte shumë pak se çfarë ishte aktivizmi – dhe organizatat përkatëse ishin ende në një fazë shumë bazë. Në moshën 21-vjeçare, ajo mendonte se ishte ndoshta e vetmja lezbike në Shqipëri. Vitet e saj të adoleshencës u shënuan nga një […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *