April 19, 2021

Xhustin Kristian, regjisori shqiptar me karrierë të pasur në Evropë dhe SHBA

Shpërndaje lajmin

Xhustin Kristian është një regjisor dhe aktor shqiptar, i cili pas një karriere artistike në Evropë, ka nisur rrugëtimin e tij të suksesshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, transmeton albinfo.ch.

Ai ka qenë pjesë e shumë projekteve kinematografike, ku debutoi si regjisor filmi me projektin “Shpirtrat e humbur” dhe ka luajtur role kryesore të teatrit në “Premtimi”, “Uraganet e Lirisë” etj.

Ai tregon në një intervistë rreth karrierës, jetës dhe planeve për të ardhmen.

“Së fundmi jam transferuar në SHBA, për këtë vit që vjen do të doja të hyja sa më shumë që të mundesha në këtë industri. Hapat e parë janë gjithmonë më të vështirët, kështu që unë do të bëj çmos që të kem një fillim të mirë”, shprehet Xhustin.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *