October 21, 2021

Yuri Kim i përgjigjet Berishës: Askush mbi ligjin

Shpërndaje lajmin

Sot, ambasadorja amerikane Yuri Kim i është përgjigjur ish-kryeministrit Sali Berisha pas deklaratave të bëra një ditë më parë nga ky i fundit lidhur me vendimin e departamentit te shtetit për ta shpallur “non grata”.

Diplomatja e lartë theksoi se Shqipëria po ndryshon dhe se askush nuk mund të jetë mbi ligjin.

Për më shumë video më poshtë:


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *