Zaev: Ky do të jetë vit i rimëkëmbjes ekonomike

Share

Ne kemi një rritje prej 2.3 përqind të Buxhetit dhe 2021 i ri do të jetë një vit i rifillimit dhe rimëkëmbjes ekonomike.

Kryeministri Zoran Zaev shkruan në profilin e tij në Facebook se me taksat direkte kemi arritur 99.5 përqind të asaj që ishte planifikuar dhe nga këtu ka një rritje prej 2.3 përqind, krahasuar me 2019.

“Ne kemi një përmirësim të dukshëm në anën e të ardhurave të Buxhetit në Dhjetor, ku mbledhja e taksave dhe kontributeve arrin në 18 miliardë denarë, që është 4.3% më shumë se në Dhjetor të vitit të kaluar. E gjithë kjo është një fakt i mirë për fundin e një viti kaq të vështirë si 2020, si një bazë për të filluar 2021-in shpresëdhënës, si një vit i rifillimit dhe rimëkëmbjes ekonomike”, shkroi Zaev. FLAKA

 


Share

Komente