Zbulohet SPlUNl Kosovar i cili bashkëpunonte me serbët, nga ky qytet (VIDEO)

0
Shpërndaje lajmin

Ish e b urgo sura politike dhe themeltarja e a ksi onit të Pajtimit të Gjaqeve ka rrë fyer një rast e kskl uziv për emisonin n’Demos, se si e kishte kuptuar që po ndiqej nga UDB-ja, shkruan Gazeta Demos.
Have Shala vazhdimisht ka qenë e ndj ekur nga shërbimet sekrete të serbisë, nga UDB-ja.
Më ka ndodhur një rast, nuk e kamë thënë diku tjetër, po e them këtu për herë të parë. Kam shkuar tek nëna ime në s pital, dhe në l ift hyri një burrë i rrethit të Klinës, unë nuk e dija ai më tregoi vetë, e shikova në sy, dhe ende pa e përshëndet, ai më tha të betohëm për k okë të fëm ijëve, unë jam duke të përcjell edhe ty dhe Robertin, por të betohem që unë nuk kam dërgu informacione për juve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *