Shpërndaje lajmin

Qeveria shqiptare shpenzoi 20 miliardë lekë [180 milionë euro] për ndërtimin e 4 kilometrave autostradë dhe 73 kilometra rrugë me dy korsi, bëhet e ditur nga raporti vjetor i Ministrisë së Infrastrukturës i publikuar në faqen e saj të internetit. Qeveria shpenzoi nga ana tjetër 3.4 miliardë lekë për paga për programin e rrugëve dhe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *