Zelensky: Moska duhet të humbasë një herë e përgjithmonë

0
Shpërndaje lajmin

“Moska duhet të humbasë një herë e përgjithmonë. Dhe do të humbasë” tha Volodymyr Zelensky gjatë fjalimit të tij në parlament në Otavë, duke shpresuar që një ditë një monument për fitoren e Ukrainës mbi pushtimin rus do të ngrihet në Kanada, “ndoshta në Edmonton”.
Kanadaja ka qenë gjithmonë në “anën e ndritshme të historisë” në luftërat e mëparshme dhe ka “ndihmuar në shpëtimin e mijëra jetëve në këtë luftë”, theksoi ai, duke marrë duartrokitje të shumta nga parlamentarët dhe autoritetet e tjera.
Zelensky gjithashtu falënderoi kanadezët për mbështetjen financiare dhe ndihmën që i ofrohet ukrainasve që ikin nga lufta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *