Zemaj: Fizioterapeutët kanë dhënë kontribut në fuqizimin e shëndetësisë

Share

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka zhvilluar sot një takim virtual ne Odën e Fizioterapeutëve.

Aty kanë biseduar për punën e palodhshme të fizioterapeutëve si dhe për gatishmërinë për të qenë krah i fortë i sistemit shëndetësor/

“Fizioterapeutët kanë dhënë kontribut jo vetëm në ShSKUK por edhe në Spitalet e Përgjithshme, duke i kontribuar fuqizimit të sistemit dhe shërbimeve shëndetësore. Ju ofrova përkrahje edhe për të ardhmen”.

“Në takim, theksova se ata kanë dhënë propozime të çmuara gjatë hartimit të Projektligjit për shëndetësi, prandaj edhe do të jenë të vlerësuar si profesionist shëndetësorë”.

“Dua të veçoj aktivizimin e data bazës, përmes të cilës është garantuar transparenca e punës dhe aktiviteteve fizioterapeutike. Përgëzime për punën tuaj të mirë”.

The post Zemaj: Fizioterapeutët kanë dhënë kontribut në fuqizimin e shëndetësisë appeared first on Arbresh.info.


Share

Komente