Zgjedhet fotoja e preferuar e javës, Göschenenalp një mrekulli në vete

0
Shpërndaje lajmin

“Göscheneralp” është një luginë e bukur në pjesën qendrore të Zvicrës me një digë argjinature që ndërton një liqen artificial. Lugina pret disa ecje të bukura dhe rrugë ngjitjeje. Zona është shtëpia e disa kasolleve SAC (Swiss Alpine Club), duke përfshirë Bergseehütte, përcjell albinfo.ch.
Autroja e kësaj foto është Daniela Kneubühler, e cila me mjeshtri dhe profesionalizem ka kapur këtë perlë natyre që duket se je i zhytur në magjinë e saj.
Vlen të theksohet se Göscheneralp është një ngjitje në rajonin Uri. Është 9.7 km e gjatë dhe ura 686 metra vertikale me një pjerrësi mesatare prej 7.1%, duke rezultuar në një notë vështirësie prej 596. Maja e ngjitjes ndodhet në 1786 metra mbi nivelin e detit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *