Zgjedhje 2023, rezultatet Bashkia Kamëz dhe anëtarët e Këshillit Bashkiak (Infografik)

0
Shpërndaje lajmin

Rreth 47 mijë votues morën pjesë në zgjedhjet e 14 majit 2023 në Bashkinë Kamëz, nga të cilët, 28 mijë votuan për një mandat të dytë për kryebashkiakun Rakip Suli të Partisë Socialiste ndërsa 18 mijë të tjerë votuan për një nga dy kandidatët e opozitës, 16 mijë për kandidatin e Bashkë Fitojmë Arjan Hoxha […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *