Zgjedhjet e 25 prillit! Ish-ministrat Xhafaj, Bushati dhe Lleshaj pjesë e listës së kandidatëve për deputetë të PS-së? Rama zbulon detaje

Share

Një ndër pyetjet e shpeshta është a do të jenë pjesë e listës së kandidatëve të PS emra si Ditmir Bushati Sandër Lleshaj, Fatmir Xhafaj? Lidhur me këtë kryeministri Edi Rama zgjodhi që të mos japë shumë detaje.

“Nuk është askush i ndryshëm nga tjetri, të gjithë janë në trupën ku do të bëhet seleksioni, drejtuesit e qarqeve kanë përgjegjësinë për të propozuar skuadrën e qarkut, pastaj do të vendosë Kryesia,. Pres propozimet e tyre të cilët duhet të bëjnë me përgjegjësi të madhe skuadrat dhe pastaj në Kryesi do të bëhet miratimi”, – tha Rama.


Share

Komente