Zgjerohen lidhjet hekurudhore Zvicër -Itali

Shpërndaje lajmin

Nga 13 qershor, Hekurudhat Federale Zvicerane (SBB) do të shtojnë një tren mes Milanos dhe Gjenevës. Lidhja e drejtpërdrejtë Gjenevë-Venecia do të vihet në shërbim gjithashtu, transmeton albinfo.ch.

Në linjën Lötschberg janë planifikuar dy trena shtesë mes Basel-Milan, së bashku me lidhjen Milan-Basel-Frankfurt.

Gjithashtu tre trena të tjerë janë shtuar në aksin Gotthard, midis Cyrihut / Bazelit dhe Milanos, midis Cyrihut dhe Venecias, si dhe midis Frankfurtit – Lucernit dhe Milanos.

Si kujtesë, lidhjet ndërkombëtare me Parisin rifilluan në mes të majit.

Katër lidhje janë në dispozicion nga Gjeneva, dy nga Lozana dhe tre nga Cyrihu. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *