Shpërndaje lajmin

Në më pak se dy javë, masivi pyjor me pisha në bregdetin e Pishë Poros dhe Darëzezës u dogj. Zjarri filloi më 24 shtator dhe u vu nën kontroll vetëm në 5 tetor, pasi kishte shkrumbuar 700 hektarë pyll me pisha.  Vatra e parë masive u shfaq në Darëzezë dhe shkrumboi brenda pak orësh mbi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *