Zvicër, greva hekurudhore ndikoi në trenat ndërkufitarë

Shpërndaje lajmin

Një grevë e punonjësve të hekurudhave franceze, e planifikuar të martën në orën 19:00, që vazhdojë deri të mërkurën, ndikoi në trenin Léman Express, i cili lidh Vaud-in dhe Gjenevën me qytetet në Francë.
Orari normal do të ndërpritet dhe transporti alternativ në seksione të itinerarit do të vendoset ndërmjet stacioneve të caktuara.

INFO TRAFIC – 2/2 – Perturbations attendues mercredi 06/07 : Entre 5h et 10h, et entre 15h et 20h: trafic assuré Entre 10h et 15h, et à partir de 20h: trafic interrompu Bus de substitution en place et report sur la ligne 17 des tpg
+ d’infos : https://t.co/TwkldEic5w pic.twitter.com/o23hBiLAC4
— Léman Express (@Leman__Express) July 4, 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.