October 12, 2021

Zvicër, mos vozisni pa vinjetë, në të kundërtën, do të dënoheni

Shpërndaje lajmin

Nëse përdorni autostradat zvicerane, edhe nëse është vetëm për një shtrirje të shkurtër, duhet të blini një afishe 40 franga për ta ngjitur në pjesën e brendshme të mburojës tuaj të dritares, transmeton albinfo.ch.

Ndryshe nga shumë vende të tjera, Zvicra nuk ka tarifa në autostradat e tyre, kështu që vinjeta kompenson koston e mirëmbajtjes së rrugëve.

Vinjetat janë të vlefshme për një vit, nga 1 janari deri më 31 dhjetor, dhe mund të blihen në stacionet e benzinës, zyrat postare ose në internet.

Nëse ngasni në autostradë pa një vinjetë ose nëse nuk është ngjitur siç duhet, rrezikoni të merrni një gjobë prej 200 frangash. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *