January 17, 2022

Zvicër: Vetëtestet nuk janë më falas për njerëzit e vaksinuar

Shpërndaje lajmin

Kur qeveria nisi kompletet e vetëtestimit në prill 2021, sipas së cilës secili banor kishte të drejtën e pesë testeve falas në muaj, tani nuk do të jetë më njësoj, transmeton albinfo.ch.

Theksohet se testet e vetadministruara nuk janë më falas për njerëzit që janë vaksinuar plotësisht ose janë rikuperuar nga Covid, me fjalë të tjera, ata që zhvilluan imunitet ndaj sëmundjes, sipas FOPH.

Testet e PCR dhe antigjenit mbeten falas në Zvicër, përveç atyre që nevojiten për udhëtime.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *