Zviceranët shohin më pak TV

0
Shpërndaje lajmin

Duket se Zvicra është njësoj si pjesa tjetër e botës kur bëhet fjalë për shërbimet e transmetimit – përdorimi i transmetuesve televizivë është ulur me 10% në vend.
Netflix ka publikuar shifrat e tij globale dhe tregon një rënie të numrit të abonentëve të tij. 
Këtu, numri i njerëzve që abonohen në kompanitë e transmetimit televiziv është akoma më i lartë se sa ishte para pandemisë – deri në 13%.  
Por duket se tani bota është hapur përsëri, shumë nuk e shohin nevojën për më shumë TV, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch. 
Por nuk është vetëm televizioni. Sondazhi i Sanitas Health Insurance tregon gjithashtu se ne po përdorim më pak video-konferenca, si dhe mediat sociale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *