Zvicra bën një tjetër lëshim për ukrainasit

Shpërndaje lajmin

Autoritetet zvicerane kanë bërë tashmë disa përjashtime për refugjatët ukrainas, duke përfshirë lehtësimin e procedurave të hyrjes për ata që ikin nga lufta në vendin e tyre, përcjell albinfo.ch.
Tani Zyra Federale e Doganave dhe Sigurisë Kufitare (OFDF) ka hequr gjithashtu, për të gjitha automjetet që transportojnë refugjatë ukrainas ose dërgesa humanitare në Ukrainë, detyrimin për të pasur një ngjitëse autostrade të ngjitur në mburojën e dritares së makinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.