Zvicra e përkushtuar për njerëzit me aftësi të kufizuaran në Kosovë

0
Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se Zvicra është e përkushtuar të promovojë politika gjithëpërfshirëse dhe të mbështesë grupet vulnerabël në Kosovë, transmeton albinfo.ch.

Duke marrë parasysh që viti 2022 është shpallur si “viti i personave me aftësi të kufizuara”, Zvicra mezi pret të shohë politikat e lidhura të zbatohen dhe përparimin konkret në terren.
Muajin e kaluar, në partneritet me OJQ-në @TAG, Zvicër mbështeti pjesëmarrjen në punëtori artistike të grave me aftësi të kufizuara nga 8 komuna.
Nisma “Mos më lër pas” së shpejti do të shesë online artizanale unike arti të prodhuara nga këto gra të guximshme – Qëndroni me ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *