September 20, 2021

Zvicra mbështet qeverisjen demokratike dhe të drejtat e njeriut në Kosovë

Shpërndaje lajmin

Shteti i Zvicrës mbështet qeverisjen demokratike dhe të drejtat e njeriut në Kosovë, ndërsa promovon përfshirjen sociale dhe kulturën tolerancën, transmeton albinfo.ch.

“Jemi krenarë të mbështesim edicionin e 6-të të Festivalit të Filmit Rolling i cili përmes stories individuale thekson çështje të ndryshme me të cilat komuniteti rom përballet në Kosovë dhe më gjerë si përfshirja sociale, antygjipsizmi, mirëkuptimi i ndërsjellë. Duke filluar nga sot në Kino Armata, ju ftojmë të shikoni online 30 filma nga e gjithë Evropa që do të shfaqen deri më 20 prill: https://online.rollingfilm.org|” shkruhet në një postim nga Ambasada e Zvicrës në Kosovë. /Albinfo.ch.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *