Zvicra në prag të instalimit të paneleve diellore të detyrueshme në ndërtesa

Shpërndaje lajmin

Parlamenti është zhytur prej dy ditësh me një debat monstruoz për sigurimin e furnizimit me energji elektrike në Zvicër. Thelbi i çështjes po përshpejton zgjerimin e energjive të rinovueshme, përcjell albinfo.ch.
Disa qëllime kryesore janë panele diellore të detyrueshme në ndërtesa, ku sipas këtij plani, ndertesat që janë më të larta, duhet të kenë panelet
Po ashtu edhe përshpejtimi i dixhitalizimit të rrjetit elektrik dhe sigurimi i prodhimit shtesë të energjisë elektrike dimërore është një nga qëllimet e tyre.
Zgjerimi i energjive të rinovueshme, përkatësisht projekteve hidroenergjetike, nuk duhet të bëhet në kurriz të mjedisit, thotë e majta politike.
Në të kundërt, partitë e krahut të djathtë duan të ulin pengesat mjedisore dhe të mbajnë derën e hapur për termocentralet e reja bërthamore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *