October 18, 2021

Zvicra nënshkruan marrëveshjen për projektin “Lëviz Albania”

Shpërndaje lajmin

Përfaqësuesit e shtetit të Zvicrës kanë nënshkruar marrëveshje për zbatimin e projektit “Leviz Albania” me përfqaësuesit e Shqipërisë, transmeton albinfo.ch.

“Ne e shohim angazhimin e qytetarëve si themelor për demokracinë. Prania dhe veprimi i aktorëve të shoqërisë civile janë shumë të nevojshme për të siguruar që vendimet merren për interesin më të mirë të qytetarëve dhe publikut”, u shpreh Patrik Meier, zv. shef i Misionit, Ambasada e Zvicrës, gjatë nënshkrimit të marrëveshjes për zbatimin e projektit “Leviz Albania”​.

Për më shumë hollësi, klikoni në videon më poshtë:

VIDEO – SHQIPERIA MARREVESHJE ZVICER


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *