January 18, 2022

Zvicra po trajnon të rinjtë kosovarë në mënyrë që të punësohen

Shpërndaje lajmin

Zvicra mbështet femrat dhe djemtë e rinj për të fituar aftësi të ndryshme të orientuara në treg, në mënyrë që të punësohen më lehtë, transmeton albinfo.ch.

Enhancing Youth Employment- EYE Project promovon iniciativa frymëzuese, të cilat rrisin njohuritë dhe ekspertizën e qytetarëve për tema si marketingu, prodhimi i drurit dhe sigurimi i cilësisë.

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë, ambiente të brendshme dhe zyrë

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *