September 24, 2021

Zvicra rrit sigurinë e brendshme

Shpërndaje lajmin

Kriza shëndetësore ka rritur potencialin për sulme fizike dhe dixhitale ndaj Zvicrës, sipas një raporti të ri nga Shërbimi Federal i Inteligjencës (NDB), transmeton albinfo.ch.

Në mënyrë të veçantë, pandemia i hapi rrugën protestave dhe demonstratave që mund të përdoren nga ekstremistët e djathtë dhe të majtë për të kryer akte dhune, paralajmëroi NDB.

Mbështetja e shtuar në internet gjatë mbylljes ka ofruar gjithashtu më shumë mundësi për kriminelët kibernetikë për të goditur. Kjo do të thotë që më shumë kompani mund të sulmohen dhe zinxhirët e furnizimit mund të ndërpriten, theksoi agjencia.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *