January 21, 2022

Zvicra teston dhelprat për variantin Omicron

Shpërndaje lajmin

Meqenëse ekziston një teori që ky virus i veçantë fillimisht u transmetua te kafshët, u mutua atje dhe më pas u kthye te njerëzit, Qeveria zvicerane po i nënshtron dhelprat, rrëqebujt dhe kafshët e tjera të vullnetit ndaj testeve PCR.

 

Deri më tani janë kryer dhe analizuar 45 mostra, të gjitha negative. Deri në vitin 2023, 1300 kafshë të egra pritet të testohen për virusin.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *