Shpërndaje lajmin

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar vendosi të hënën më 13 nëntor të deklarojë fajtore sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro si dhe tre të pandehurit e tjerë të akuzuar për korrupsion me një tender. Gjykata vendosi të pranojë kërkesën e prokurorisë për dënimin e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *